Datum objave: 13. rujna 2023.
Kategorija: Naslovnica

Upoznaj svijet programiranja! EDIT CodeSchool 2023./2024.

ruj 13, 2023 | Naslovnica

Uz moto „Znanje dostupno svima“, u Splitsko-dalmatinskoj županiji već sedmu godinu za redom organizirana je EDIT CodeSchool – besplatna škola primijenjenog programiranja u kojoj se učenike osnovnih i srednjih škola kroz čak 6 razina podučava osnovama programiranja te izradi web stranica i aplikacija.  

EDIT CodeSchool sustavno radi na digitalnoj pismenosti učenika od učenja osnova do naprednog programiranja. Škola je besplatna, a djeca se kroz zanimljiva predavanja, praktične zadatke i izradu završnog rada na zabavan način upoznaju s najnovijim tehnologijama.  

Predavanja dva sata tjedno 

Škola primijenjenog programiranja EDIC CodeSchool održava se u terminu koji grupa učenika dogovori s nastavnikom informatike u trajanju od dva sata tjedno. Nastava će se održavati online ili uživo, ovisno o trenutnoj situaciji i održavanju nastave u školama. Polaznici će raditi u manjim grupama od maksimalno 15 učenika, učenje je organizirano iz posebno kreiranih modernih materijala sa zadacima u elektroničkom obliku 

Za naše osnovnoškolce od 6. do 8. razreda ove godine organiziran je: 

CyberSecurity tečaj – nauči kako prepoznati i izbjeći potencijalne cyber prijetnje, kako se sigurno ponašati na Internetu i zaštititi svoju privatnost. 

Ove godine, online prijave učenika za EDIT CodeSchool kreću od 4. 9. i trajat će do 22. 9. 2023. godine. 

https://digitalnadalmacija.hr/edit (Klikom na PRIJAVA i ti postaješ dio EDIT Code School-a!) 

Skip to content